KADAR KENCING MANIS MENURUN SELEPAS 2 MINGGU AMALKAN VIVIX

TESTIMONI : NURUL SYAZWANI SALLEH . . Assalamualaikum. Ini Maksu saya. Adik bongsu mak. Mak kata family mak memang ada kencing manis. Penyakit keturunan. Bila kena kencing...

Adakah lithotomy posisi kelahiran terbaik?

SEJARAH POSISI BERSALIN Tamadun awal manusia mencatatkan semua kelahiran ibu-ibu terdahulu adalah dalam posisi mesra gravity atau dalam erti kata lain ‘upright position’. Kesemua patung, ilustrasi...

Buat slime tanpa borax – syaheedhomeschool

Assalamualaikum, untuk entri kali ni Ely nak berkongsi dengan mak2 Kat luar sana tu satu lagi aktiviti menarik untuk di lakukan bersama anak2. Ely...

How to inspire manners to children

How to inspire manners to your children ☄ 1. When entering the house greet your children with salams and kisses. This should help develop their...

Hamil Dan Set Hamil Shaklee (OKTOBER 2016 Promo)

Hamil dan Set Hamil Shaklee ---------------------------- Assalamualaikum, this week takde Monday blues kan? 😷 Ramai yang tanya tentang Set Hamil Shaklee, semalam baru COD untuk Mak yang...

Sistem Imun : siapakah pemain penting?

Sistem imun melindungi kita dari penceroboh asing seperti virus, bakteria, kulat, protein asing dan sel kanser. Ia adalah satu sistem yang sangat canggih, anugerah...

Study buddies Saya

Ramai yang tanya saya how I keep my energy high during my part time master study while working, breastfeeding and pregnant again. Heh! Selain pemakanan...

Homemade Playdough – Bunga Cengkih / Kulit Kayu Manis / Bunga...

Resepi kali ni mudah sesangat sebab hanya guna plain flour dan biarkan anak2 berekplorasi dengan bahan yang tersedia di dapur. Apa yang mereka pelajari? DERIA :...

Daging Korban dan Kolestrol Jahat,

Apabila tibanya Hari Raya Aidiladha, maka akan berlakulah ibadat qurban hingga hari2 Tasyrik. Lembu, kambing, kibas, unta akan berlumba2 disembelih oleh umat Islam bagi...

(Video) Perut ibu Kempis berpantang dengan Alfalfa Complex dan Set Bersalin...

Tahniah kerana baru sahaja selamat melahirkan bayi comel, Anda baru sahaja memasuki trimester ke empat bersama si manja. Fasa pengenalan ibu dan anak. Teringat semasa melahirkan...