Set Pelajar Shaklee

Set Pelajar Shaklee

Buat slime tanpa borax – syaheedhomeschool

Assalamualaikum, untuk entri kali ni Ely nak berkongsi dengan mak2 Kat luar sana tu satu lagi aktiviti menarik untuk di lakukan bersama anak2. Ely jamin aktiviti ini tak Pakai banyak masa mak2, paling mudah, paling murah, yang pasti anak2 get entertained berjam-jam lamanya. Korang pernah dengar slime/ oobleck/flubber/goo ? Semua ni benda yang sama cuma resepi yang berbeza ikut kesesuaian...

Study buddies Saya

Ramai yang tanya saya how I keep my energy high during my part time master study while working, breastfeeding and pregnant again. Heh! Selain pemakanan seimbang, I try to eat less contaminated food ie organic food, food for healthy gut (probiotics thingy), alot of juicing and avoid those with high in chemicals. I supplemented myself with sunnah food and I sticks...

ViteCube.com di Facebook

2,058FansLike
2,034FollowersFollow

Recent Posts Vitecube