Hamil Dan Set Hamil Shaklee (OKTOBER 2016 Promo)

Hamil Dan Set Hamil Shaklee (OKTOBER 2016 Promo)

45
SHARE

Hamil dan Set Hamil Shaklee
—————————-

Assalamualaikum, this week takde Monday blues kan? 😷

Ramai yang tanya tentang Set Hamil Shaklee, semalam baru COD untuk Mak yang Hamil 10minggu. Beliau siap tambah Performance Drink untuk tenaga.

Sebagai seorang ibu, semestinya kita nak berikan yang terbaik untuk anak kita semasa dari dalam kandungan lagi

Pengambilan nutrisi yang lengkap dan berkhasiat sepanjang kehamilan adalah kunci utama kepada,

❁ Perkembangan otak dan minda bayi yang sempurna
❁ Perkembangan fizikal bayi yang sihat
❁ Pencegahan baby dari mendapat jaundice

So here, saya nak berkongsi berkenaan supplements yang elok diamalkan semasa kehamilan, yang mana saya sendiri amalkan sepanjang preggy kan Aufa dan Ammar.

Antara supplement yang boleh diamalkan semasa kehamilan:

1) Vita-Lea® Iron Formula

❁ Membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi.
❁ Kekurangan zat besi boleh menyebabkan ibu mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi.

2) Sustained Release Vita-C

❁ Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik.
❁ Membantu Penyerapan iron yang lebih berkesan – kalau tak cukup Vitamin C, makanlah Iron sekapal pun takkan diserap oleh badan.

3) B-Complex

❁ Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri.
❁ Mengatasi masalah kencing manis.
❁ Mengurangkan sakit kepala / migrain.

4) ESP

❁ Memberikan tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam.
❁ Membantu ibu memperolehi kesan yang optimum untuk pengambilan vitamin-vitamin lain.
❁ Kulit juga menjadi lebih licin, gebu dan anjal.
❁ Baby lebih cerah dan gebuuuu 😍

5) Ostematrix

❁ Baby serap almost 90% kalsium ibu.
❁ Jika si ibu tidak menggantikan semula kalsium ini maka si ibu tadi akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas pada kaki / simpul biawak, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua.

Tambahan OMEGA GUARD boleh diambil selepas masuk Trimester KEDUA. InshaaAllah pengambilan Omega dapat membantu dalam PERKEMBANGAN MINDA BAYI supaya lebih active dan cepat belajar. Omega Guard juga membantu MENGAWAL KENAIKAN BERAT BADAN secara mendadak semasa hamil.

Disebabkan OMEGA GUARD tengah under PROMO SEPANJANG BULAN ini, so SET HAMIL nih pun ada special price tau. Harga lebih jimat daripada biasa 😘

Untuk order dan pertanyaan lanjut, boleh hubungi saya terus menerusi whatsapp. InshaaAllah special untuk customers Saya, nanti saya provide special tips sekali okayh.

Satu lagi, untuk 1-15 OKTOBER 2016, kalau korang register as member, dapat FREE Lecithin berharga RM55.65

Lecithin ni Boleh Guna semasa pantang untuk blocked duct susu dan menurunkan berat badan dengan cepat selepas bersalin.

Double Tripple Penjimatan untuk bulan October ni. Cepat tau pm.

SUHAILY
016-5512164
Your Health & Beauty Consultant
www.vitecube.com

1 COMMENT

  1. Responses to “Set Kesuburan Shaklee Lelaki Wanita Untuk Haid Teratur cukup sifat dah syukur sangat pada Allah. Saya Farah, pernah beli set kesuburan shaklee untuk suami isteri dengan MazniMasa saya beli tu baru kahwin.

LEAVE A REPLY