Ramai yang bagi tahu tak perlu paracetamol lepas ambil NUTRIFERON 

Ramai yang bagi tahu tak perlu paracetamol lepas ambil NUTRIFERON 

61
SHARE

Kawan2 nak tahu, Sejak saya jumpa benda ni, kami sekeluarga tak cari paracetamol dah.
Nutriferon —> bunyi macam interferon kan? Ya. 

Alhamdulillah, pengalaman travel ke Korea dengan anak kecil dimudahkan tanpa sakit dan demam.

Interferon buat julung kalinya ditemui oleh Dr. Yasuhiko Kojima dari University Tokyo pada tahun 1954.
Selepas membuat kajian selama 40 tahun dan semak beribu-ribu jenis herba yang lain, Dr. Kojima telah bangunkan satu-satunya interferon semulajadi (nutriferon).


Dia telah berjaya menetapkan bahwa ekstrak dari 4 tumbuhan ; iaitu biji labu, bunga safflower, honeysuckle jepun dan biji plantago; mempunyai daya kebolehan mendorong pengeluaran semulajadi interferon tubuh. Formulanya semulajadi, selamat, tulin dan berkesan.
Penemuan dan rekaannya telah diiktiraf sebagai penemuan terhebat dalam bidang immunologi.
Nutriferon Shaklee adalah satu formula Eksklusif dipaten oleh Shaklee dan tidak dijual dikedai-kedai biasa. Ianya hanya boleh didapati melalui Pengedar Shaklee sahaja.
Kalau rasa nak demam, kami cepat2 ambil satu sachet bancuh dengan air, tapi anak2 makan macam tu je. Memang kena sorok sebab diorang curi2 makan lebih dari satu.
Alhamdulillah teman travel kemana2 termasuk umrah. Anak2 Boleh bekalkan pada Mak/ayah yang nak ke haji insyaALLAH.
Suhaily

016-5512164

LEAVE A REPLY